METALEKS - fabrika për prodhimin e konstruksioneve metaleke dhe prodhime tjera prej hekuri u themelua në vitin 1997. Prej fillimit të punës filluan edhe sukseset e kësaj firme duke filluar nga vëllimi dhe kualiteti i produkteve, lloji i asortimentit, përmbushja e këkesave dhe nevojave të konsumatorvë të shumtë, rritja e numrit të të punësuareve që ka arritur në 25 dhe atë me strukturë perkatese, duke filluar prej inxh. te maqinerise, mjeshtërve me përvoje dhe pesonelit të kualifikuar...me teper>>

Produkte
PreviousNext

Ndërmarrja jonë mbulon një treg mjaft të gjërë në këto shtete:Maqedoni, Kosovë,Shqipëri,Serbi dhe Mal i Zi, Kroaci.
Prodhimet tona mund t'i bleni në ndërmarrjen tonë në Tetovë.Pranojmë porosi të të gjitha prodhimeve tona, dimensioni dhe dizajni sipas dëshirës suaj.

Metaleks kontakte